Kiyowo;



Theme ©



SPM'14 candidate...
January 9, 2014 | 0 comments
Heeeellllooo ~ lama dah teda post apa-apa kan? hahaha.. sebabkan spm sedang menunggu aku untuk tahun ni, aku kena usaha lah.. stop online, main fb stop.. everything must stop from now... sorry kalau english aku broken.. aku bukannya pandai sangat english ni... aku hanya tahu you, me, i, her, his, he, she.. kan? aku bukannya pandai sangat english ni.. hehehehehehe... but practice make its perfecttttt right? hahaha.. ok sleep time.. after that....... study!!! <3 asalammualaikum... oh ya! happy new year everybody... <3 especially to my family, my beloved friends, andddd the important person in my life, my boyfriend :3 muahhh :*

Sedih :')
June 15, 2013 | 0 comments
Haii :') kemarin, banyak benda yang buat aku nangis ja :) sepatutnya aku taknak nangis bah kemarin tu, walaupun satu titik, tak nak :) sebab kemarin hari monthsarry aku sama dia :) sepatutnya menjadi happy ^^ tapi menjadi sedih pula :') first benda yang buat aku nangissss sangat, dia... Selama 5 bulan ni.. Aku ja yang paling awalcakap happy blablabla.. Aku mau tgk juga dia cakap dulu.. Tapi, dari pagi sampai tengah malam.. Dia tiada cakap :') aku sedih ok sedih :') aku ada bagi tahu dia aku ada tunggu satu ayat dari pagi sampai sekarang, dia macam buat tak tahu pula.. Bila dia teka monthsarry, dia teda cakap pula lepas tu.. Haih :') sabar wazira sabar ^^ terpaksa lah aku jugalah yang cakap duluan... Okaylah ^^ tu ja.. Good nite :) sweet dream :) aku macam tidak dapat tidur dah ni.. Mata bengkak-bengkak dah -_- dari tadi nangisss ja -_-

Dia kuat jealous
May 27, 2013 | 0 comments
Hai ^^ okay, post kali ni, pasal dia :3 Dia ni mempunyai banyakkkk sifat yang dapat menarik perhatian saya :3 antaranya baik, penyayang, tidak pandai marah-marah *tak tahu lah kalau sama orang lain dia macam mana :3*, selalu mengalah, selalu ambil berat, selalu bagi sokongan, selalu bagi nasihat, pandai buat saya jadi sabar dan lain-lain ^^ Nanti, kalau saya bagi tahu sifat-sifat dia yang lain, kamu curi dia nanti :3 tapi, dia ada satu sifat yang special :3 iaituuuuu, kuat jealous :3 *sayang, kalau baca ni... jangan marah :3* kenapa saya cakap dia kuat jealous? 

First
 Dia boleh-boleh jealous pasal saya selalu cakap mau kahwin sama adik dia yang kecil -_- kalau lelaki boleh terima, tapi ini perempuan.. perempuan pun dia mau jealous :3 tapi comel cara dia jealous tu :3 hihi :3 

Second
- Time calling, saya sengaja cakap 'comel eh ni budak... sayang, wawa macam jatuh cinta sudah sama ni orang tau' terus dengar bunyi macam kasih lari fon dari telinga terus off.. lepastu call balik, bila saya tanya 'sayang kasih off kah?' dia jawab 'tidaklah' baru semalam dapat jawapan adakah dia kasih off atau tidak.. jawapannya dia kasih off sebab jealous :3 tapi time tu dia belum tahu yang budak yang saya cakap tu dia time dia form 1 :3 

Third
- Ada budak semalam tuu, dia minta dragon.. jadi time dia minta dragon tu, dia minta cara kasar... so lama-lama tiba-tiba dia cakap 'boleh berkenalan' saya rasa sangat lucu time tu.. tak tahu kenapa.. maybe first-first dia kasar.. tiba-tiba mau berkenalan.. jadi, saya cerita lah sama dia... mula-mula dia cakap 'iyalahtu, lucu lah sayang' lepastu dia cakap 'lucu sangat sayang' lepastu dia cakap 'wawa, vinvin jealous bah -_-' pasal ni pun dia mau jealous :3 tapi cara dia ni comelllll :3 comellll sangat-sangat <3 :3 *kalau sayang bacaaaa, jangan marah :3 love you :**

Tu ja lah.. nanti dia marah :3 selamat bercuti ^^
 

4 hari tanpa dia.
May 26, 2013 | 0 comments
Haiii :3 so, kami sudah 4 bulan :) first time sampai 4 bulan.. dia ialah seorang boyfriend yang paling-paling-paling dan paling baik yang pernah couple dengan saya :) saya rasa sangat-sangat-sangat dan sangat bahagiaaaa bersama dengan dia :) Tapi, minggu ni.. selama 4 hari... dia ada pertandingan taekwondo :) tapi dia kalahhh :D hahahahaha :3 jahat bah saya kasih ketawa dia :3 tapi entahlah.. happy pula saya dia kalah :3 tak tahu kenapa :3 *sorry sayanggggg :3* mungkin pasal dia kasih tinggal saya sorang-sorang selama 4 hari :3 so, selama 4 hari.. banyak macam yang terjadi...


-Hari pertama-

Time tu hari khamis, sekolah saya cuti :3 So, dapat temankan dia... First-first tu time pagi, ada dia sms.. dia cakap itu ini itu ini.. lepastu.. time tu memang happy sebab dia masih sms... dia pertandingan di kk.. ngam-ngam haritu mau ambil kaka d airport.. ingatkan boleh terjumpa walaupun dalam kereta, tapi dia jalan awal lah pula :3 lepastu... dia jalan sudah.. time tu jarang-jarang sudah dia sms.. time tu memang ada sedih.. tapi harus memahami :3 so, jam 8 kami pun jalan mau ambil kaka... time d putatan,, dorang berhenti sekejap.. ingatkan time tu boleh jumpa juga.. tapi ergh. dorang berhenti terlampau lama -_- tidak dapat juga.. lepas ambil kaka.. dia sms 'sampai sudah di kompleks, nanti kalau sudah siap.. ****** sms yerr'... time tu, dalam hati 'wazira, kau harus fahami dia' okay.. time tu ada kaka, jadi kalau dia tidak sms pun :3 apa-apa.. sebab tidak biasa tiada sms sama dia :( lepastu.. beberapa jam yang lalu.. dia sms.. dia cakap dia d hotel sudah.. tapi time tu saya sibuk sama keluarga :3 so jarang dapat sms sama dia.. lepastu.. time malam.. selalunya calling tapi disebabkan dia sama kawan-kawan dia, lagipun saya sama kaka saya... tidak lah dapat calling :'( lepastuuuuu, dekat ja 11:30 gitu, sms yang paling bawah 'time untuk ****** tidur' time tu.. memang tidak mahu dia tidur :'( sebab takut sangat time tuuuu :'( tapi time tu dia ada pertandingan.. so, sabar jalahhh :) 


-Hari kedua-

Hmmm. hari tu time jumaat.. hari yang sangat saya tidak suka :'( dia tinggalkan saya sorang-sorang sampai berjam-jam :'( mau tahu? time tu :'( sangat-sangat sedih :'( mau nangis teriak teriak. tapi time tu ada kaka :3 so, sabar ja lah. kalau tidak.. memang nangis teriak-teriak :3 so, pagi-pagi tuu.. masih lagi boleh sms.. petang tu, jarang-jarang.. mau dekat jam 5.. time tu sampaiiii jam 8 gitu, dia teda sms :( memang time tu mau gila :3 tapi sabar ja lah.. dia tanya merajuk, saya jawab tidaklah. kuat bah ni... padahal dalam hati... fuh segala-galanya di fikir.. 'mesti dia ni layan perempuan lain, mesti dia ni sibuk sama perempuan lain, mesti dia ni blablablabla' banyaklah -_- tapi sabar ja lah.. hari kedua tuuu. saya tidur awal :D balas balik :3 hihihi :3 


-Hari ketiga-

Hari ketiga, sama ja macam hari kedua.. tapi malam tu, dia sms 'vinvin kalah sudah sayangggg :D' sian dia kalah :3 tapi time dia bagi tahu tu, saya ketawa pula time tu :3 tak tahu kenapa.. sian dia.. lepas saya kasih ketawa :3 baru ada rasa bersalah,terus sms dia 'walaupun kalah di taekwondo, menang di hati wawa :)' sian dia :3 jahat bah saya kasih ketawa dia :3 sorryyyy sayanggg :3 tapi dia baik :3 dia anggap yang saya kasih ketawa tu supaya dia berusaha lagi :3 selamat dia tidak marah, sebab ni lah saya sayanggggggggg dia sangat-sangat :3 

-Hari keempat-

harini besttttt!!!! sebab boleh dikira satu hari boleh sms :3 time pukul 6 gitu barulah tidak dapat sms :'( sedih :'( 

4 hari tanpa dia sangat-sangat-sangat dan sangat MEMBOSANKAN :'( time tu rindu dia sangat-sangat-sangat dan sangattttt!!! :'( 



















Good luck
May 25, 2013 | 0 comments
Good luck sayang! <3 loveeeee you <3


Happy 4 monthsaryy
May 16, 2013 | 0 comments
Happy 4 monthsarry :) okay tu ja, tiada mood ni :) selalu kena kasih tinggal sorang2.. Haih :) nitenitenite :) ada girlfriend lain kan :) biasa lah ^^



boleh nangis?
May 13, 2013 | 0 comments
Hai, okay first, aku susah mau percaya tu orang dah :) sorry, tapi entahlah :) susah sangat.. Aku sudah try mau percaya, dulu aku percaya. sekarang kepercayaan tu makin pudar. sangat-sangat pudar.. tak tahu kenapa :) orang yang aku sayang betul-betul, suatu hari nanti pasti dia sakitkan hati aku. aku macam tiada hati sekarang ni :) betul. aku macam tiada hati sudah.. macam hilang... mau percaya orang pun susah. dan aku semakin berubah :) tak tahu kenapa... aku rasa terseksa dengan kehidupan aku sekarang.. c A marah-marah aku ja.. c B complain-complain aku ja. c C tu lagi, macam curang. bukan macam MEMANG. setiap hari aku fikir benda ni.. setiap fikir tu, mesti nangis.. bolehlah aku tidak nangis satu hari? :) boleh? aku mohon sangat-sangat.. jangan buat aku nangis dalam stau hari tu :) aku nemu aku nangis-nangis. tidak baik... aku rasa aku bukannya wazira yang dulu. sekarang lain. kuat nangis :) ketawa jarang... cakap ja 'ketawa' tapi sebenarnya tiadaaa :'( ni. dari jam 4:07 sampai sekarang dia teda message. apa kah maksud dia? CURANG KAN? Oranh pun boleh nampak bah... tak apa. last message harini. 

NEWER
PAST



follow profile affiliates free page refresh