biography stuffies chingu(s) home entry

  



pasal ini la kita jangan percaya dengan apa-apa yang dijual di internet : )
December 9, 2014 | 0 comments


PERTAMA SEKALI.... ASSALAMMUALAIKUM SEMUA : ) *macam lagu Faizal Tahir pula.. wink wink * Haha.. pertama sekali.... pasal muka aku ni... hmm pasal barang-barang yang di jual di INSTA. hehehe.. semua dah tengok balik-balik muka aku ni?? ahh nak cerita ni.. ini muka aku time first time aku guna untuk buang blackhead aku... ya aku guna serum blackhead yang kena jual di internet tu.... tengok orang lain berjaya pula. bila aku pakai.. hmm lain pula jadi.. sooo.. ini kali pertama dan terakhir aku pakai dan beli !!! hahaha.. menyesal?? sangat-sangat.. aku sangat menyesal.. bagus-bagus muka aku ok, licin dan tak banyak minyak... jadi begini.. merah, ada lubang-lubang dannn luka... actually, kulit muka aku ni nipis *ikut belah mak oiii* sebenarnya laa.. itu pasal muka aku jadi begini... hmm sabar je laa.. ibu bapa? adik-beradik? kawan-kawan?? memang laa terkejut beruk dorang tgk muka aku ni oii.. siapa kenal aku memang dorang marah la sama akuuu... c I *kawan baik* marah gila weyy sama aku pasal muka aku ni >_< but apaa boleh buat... nasi sudah jadi bubur kawan-kawan dan teman-teman *sama maksud jee*




ini muka aku hari kedua.. hmm nampak kan bekas2 merah yang terang tuuu??? itu darah ok >< c I cakap, simpan ais supaya saluran darah tu jauh daripada kulit *keluar bio dia* hmm and aku pun simpan.. sebenarnya sama ja pun.. hahahahaha.. tapi ok2 la.. just sakit ja.. kulit tu macam membaik pulih untuk menjadi kulit yang baru dan comel ; ) gurau jaaa....
ini hari ke tiga.. hehehehe.. ada bekas k*dis kan?? hmm luka sebenarnya.. kulit aku mengelupassssssssssss... hmm aku benci serum blackhead >,< maybe di luar sana ada yang ngam dan tak ngam kot >,< but its okay.. saya tetap doakan yang terbaik untuk orng yang jual benda ni : ) Allah kan ada ^^ hehehe.. terima kasih : )
 
anddddd thiss hari ke empat.... dia jadi pink dah oiii.. aku ada blusher semua jadiii >,< mamaku bilang >,< tapi comel warna dia daripada yang yang kena di kedai tu >,< hhahahaha.. syukur alhamdullilah muka aku ok dah : )
















Its too hurt for me
December 6, 2014 | 0 comments


Hehehe.. Its me again : ) Its too hurt.. I can't 'bertahan' anymore... I need something that can make me strong and arghhh!!!!! I need him.. I need Allah.. I need them...... 

Ya Allah :') its too hurt :') berikan aku kekuatan untuk berjuang dalam masalah ini.. Ni laa.. Masalah betul kalau on crush sama seseorang yang sudah dimiliki.. Sakit hati tapi apa boleh buat... And WC ini juga sudah dimiliki.. Kenapa WC perlu begini? Kenapa!!! Jangan begini WC.. Kau harus fikir C itu.. Kenapa nama kau 'W' mesti ada 'C' kenapa?!!! Sebabbb kau sudah dimiliki oleh 'C' itu.. Thats why 'WC' happen. So wc.. Still mau mengharap?? *please say no* hmm. NO!!!!! I just want be with you C : )


Xoxo, miss WC
My new post for this month


Hello ~



“I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.”
Marilyn Monroe
 So.. macam mana kehidupan lepas SPM? hahahahaha... tanam anggur lah weyyy!!! apa lagi.. hahahahahaha.. jadi seorang petani yang berjaya!! wohooo !!! hahahaha.. but... hmm rasa sikit bosan la tak baca buku dan sebagainya.. selalunya... baca buku, belajar, and jawab soalan... tapi.. macam mana juga.. kita sentiasa bergerak kehadapan.. bukannya kebelakang.. oh ya. semalam.. hahahaha.. saya ikut contest untuk dapat telephone 'oppo' sengajala.. mau cuba nasib.. tapi orang lain yang menang ^^ its okey.. rezeki orang masing-masing lerrr : ) sekarang ni, tengah tunggu buku kurikulum pendidikan memandu *nasilap aku* hahahahaha... minggu lalu pi bengkel... best la.. tapi membosankan jugala.. hmm.. okeylah.. itu saja.. byebye ! ; )